1000 ευρώ πρόστιμο σε επώνυμη εταιρεία της Κύπρου για ένα… sms

1000 ευρώ πρόστιμο σε επώνυμη εταιρεία της Κύπρου για ένα… sms

Επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ σε κυπριακή εταιρεία, γνωστή στους λάτρεις της πίτσας, για διαφημιστικό μήνυμα, ενώ τώρα καλείται να πληρώσει και έξοδα ύψους 1.500 ευρώ μετά από την απόρριψη της προσφυγής της στο Διοικητικό Δικαστήριο.

Θα πληρώσει ακριβά την αποστολή διαφημιστικού μηνύματος sms σε παραπονούμενο, εταιρεία της Κύπρου που ασχολείται κυρίων με την παρασκευή και πώληση πίτσας, μετά και από απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου που επικύρωσε την απόφαση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων.

Με απόφαση του ημερομηνίας 20/2/2019, το Διοικητικό Δικαστήριο επικύρωσε την Απόφαση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ημερομηνίας 26/2/2019 με την οποία είχε επιβάλει χρηματική ποινή ύψους 1000 ευρώ σε κυπριακή εταιρεία σχετικά με αποστολή διαφημιστικού μηνύματος sms σε παραπονούμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE