ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονη – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονη – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λευκωσίας

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 46χρονης γυναίκας που την Τρίτη 26/02 έπεσε από ύψος τριών μέτρων, ενώ βρισκόταν σε αποθήκη υπεραγοράς της Λεμεσού, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η 46χρονη, που φέρει κάταγμα κρανίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της, καθώς βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Αρχικά μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE