ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίκη «εξπρές» σε νεαρό ραλίστα – Τον έπιασαν Τρίτη και τον καταδίκασαν Τετάρτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίκη «εξπρές» σε νεαρό ραλίστα – Τον έπιασαν Τρίτη και τον καταδίκασαν Τετάρτη

Άμεση ποινή σε 19χρονο για υπερβολική ταχύτητα.

Στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους €500, επέβαλε την Τετάρτη 27/02 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 19χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης 26/02 να οδηγεί με ταχύτητα υπερδιπλάσια του ανωτάτου επιτρεπόμενου ορίου.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε, γύρω στις 21:50 το βράδυ της Τρίτης 26/02, από μέλη της Τροχαίας Μόρφου, να οδηγεί με ταχύτητα 113 χιλιομέτρων την ώρα, σε σημείο του κύριου δρόμου Τροόδους – Λευκωσίας, όπου το ανώτατο όριο είναι μόλις 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE