ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίκη «εξπρές» σε νεαρό ραλίστα – Τον έπιασαν Τρίτη και τον καταδίκασαν Τετάρτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δίκη «εξπρές» σε νεαρό ραλίστα – Τον έπιασαν Τρίτη και τον καταδίκασαν Τετάρτη

Άμεση ποινή σε 19χρονο για υπερβολική ταχύτητα.

Στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους €500, επέβαλε την Τετάρτη 27/02 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 19χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης 26/02 να οδηγεί με ταχύτητα υπερδιπλάσια του ανωτάτου επιτρεπόμενου ορίου.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε, γύρω στις 21:50 το βράδυ της Τρίτης 26/02, από μέλη της Τροχαίας Μόρφου, να οδηγεί με ταχύτητα 113 χιλιομέτρων την ώρα, σε σημείο του κύριου δρόμου Τροόδους – Λευκωσίας, όπου το ανώτατο όριο είναι μόλις 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE