ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζητούν 65.000 ευρώ από τον 'Ακτύπητο' - Πάνω από 300 πρόστιμα εναντίον του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζητούν 65.000 ευρώ από τον 'Ακτύπητο' - Πάνω από 300 πρόστιμα εναντίον του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μεγάλο ποσό που καλείται να πληρώσει ο γνωστός πλανοδιοπώλης της Λευκωσίας, ‘Ακτύπητος’ και η ποσότητα εκατοντάδων προστίμων απασχόλησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μέλη του Δήμου Λευκωσίας έχουν εκδώσει πέραν των 300 προστίμων στον πλανοδιοπώλη, αφού όπως ισχυρίστηκαν στην μαρτυρία τους είναι ο μόνος που κινείται στην Λευκωσία με αυτή την ιδιότητα.  

Πλανοδιοπώληση, παράνομη στάθμευση είναι μερικά από τα αδικήματα που αναγράφονται στα εν λόγω πρόστιμα. Μάλιστα όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία με τα πρόστιμα, που το ThemaOnline εξασφάλισε και σας παρουσιάζει, ο Δήμος Λευκωσίας προχώρησε στην έκδοση πέντε προστίμων μέσα σε μία μέρα, με τα δύο εξ αυτών να είναι με διαφορά ενός λεπτού.  

Όπως πληροφορούμαστε ο ‘Ακτύπητος’ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης, λόγω του ότι πλήρωνε 50 ευρώ μηνιαίως για τα πρόστιμα του, κάτι που ο Δήμος Λευκωσίας δεν έκανε αποδεκτό. Για την αποφυλακιση του χρειάστηκε να αυξηθεί η μηνιαία δόση στο διπλάσιο ποσό, δηλαδη στα 100 ευρώ.  

Η υπόθεση συνεχίζει να εκδικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με καταθέσεις και αντεξετάσεις μαρτύρων.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE