ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πάφο – Άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ η ΕΝΠ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πάφο – Άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ η ΕΝΠ

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Πάφο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1 και να έχουν σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η Ένωση η οποία είχε αρκετές φάσεις για να σκοράρει στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε πολύ καλό ρυθμό, δύναμη και πάθος, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πίττα, ο οποίος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μολ του είπε «όχι».

Η απάντηση της Πάφου όμως ήταν άμεση και μάλιστα πήρε προβάδισμα στο σκορ, αφού στο 9΄ ο Ράσιτς με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο, έγραψε το 0-1!

Το γκολ αυτό, αποσυντόνισε κάπως τους γηπεδούχους, με την Πάφο να έχει στο ενεργητικό της ένα άστοχο σουτ του Ζίβουλιτς στο 13΄, όμως σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21΄ είχαν νέα καλή στιγμή σε κεφαλιά του Γκοζλάν, ενώ στο 30΄ και στο 35΄, ο ιδιος παίκτης είχε δύο άστοχα σουτ με καλές προϋποθέσεις.

Από την άλλη, η Πάφος η οποία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και στα «στημένα», απείλησε στο 32΄ με σουτ του Ράσιτς και είχε 1-2 καλές προϋποθέσεις για το 0-2.

Στα τελευταία λεπτά, η ΕΝΠ ανέβασε στροφές και πίεσε για το 1-1, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, η πρώτη στο 44΄ όταν ο Μολ απέκρουσε την κεφαλιά του Αντωνίου, ενώ στις καθυστερήσεις, ήταν η σειρά του Ουντόζι να αστοχήσει με κεφαλιά από καλή θέση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top