LIFESTYLE

Φοβερή «κόντρα» μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών στην Κύπρο- Πρώτη φορά τέτοια διαφορά

Φοβερή «κόντρα» μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών στην Κύπρο- Πρώτη φορά τέτοια διαφορά

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με όλα τα κανάλια να έχουν ρίξει όλα τα όπλα του στη μάχη με στόχο τις υψηλότερες τηλεθεάσεις που όπως είναι γνωστό θα τους αποφέρουν έσοδα από τη διαφημιστική «πίτα».

Του Στέλιου Στυλιανού

Την περασμένη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 18/02/2019 - 24/02/2019 είδαμε ίσως την μεγαλύτερη «κόντρα» που έχει καταγραφεί από την Nielsen (AGB όπως την γνωρίζαμε) μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών στην Κύπρο με στόχο την πρωτιά.

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 4 κανάλια βρέθηκαν με μια πολύ μικρή διαφορά στους πίνακες τηλεθέασης που παρουσίασε η εταιρία με τη «μάχη» στο…νήμα να κερδίζει ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 13,9%.  Ακολουθεί ο ALPHA Κύπρου με 13,8% ενώ από 13,1% κατέγραψαν SIGMA και ΡΙΚ1.

Στα διψήφια ποσοστά επανήλθε και το OMEGA με 10,1% παίρνοντας και ώθηση από το Master Chef ενώ 3,2% ήταν η τηλεθέαση του EXTRA με το παιδικό-θεματικό SMILE να καταγράφει ποσοστό 1%.

 

Όπως αντιλαμβάνεστε από τις διαφορές -οι οποίες είναι πολύ μικρές- αναμένεται να συνεχιστεί αυτή η «φοβερή κόντρα» και τις επόμενες βδομάδες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top