Νέα γεώτρηση στα ανοιχτά Καράτας Αδάνων από την Τουρκία- Με αμερικανικό γεωτρύπανο

Νέα γεώτρηση στα ανοιχτά Καράτας Αδάνων από την Τουρκία- Με αμερικανικό γεωτρύπανο

Γεώτρηση στα ανοιχτά του Καράτας στα Άδανα ξεκινά τις επόμενες μέρες  το αμερικανικό γεωτρύπανο Rowan Norway για λογαριασμό της Τουρκίας όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές του τουρκικού Υπουργείου Ενέργειας.

Η νέα γεώτρηση Κουζούπιναρ-1 που θα πραγματοποιηθεί 15 χιλιόμετρα ανοιχτά του Καράτας γίνεται σε σημείο που η θάλασσα έχει βάθος 90 μέτρα και το τρυπάνι θα φτάσει στα 4 χιλιάδες βάθος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πρότζεκτ θα κοστίσει 270 εκατομμύρια λίρες (μισό εκατομμύριο ευρώ) και θα διαρκέσει 4 μήνες. Το αμερικανικό γεωτρύπανο μεταφέρθηκε με ρυμουλκό τις προηγούμενες μέρες από την Μερσίνα όπου έκανε εργασίες γεώτρησης για τη γεώτρηση Βόρειο Ερντέμ 1. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE