ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: Καμένη κάνναβη στο τζάκι –Φρούριο το σπίτι του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: Καμένη κάνναβη στο τζάκι –Φρούριο το σπίτι του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, αλλά και καμένη κάνναβη εντοπίστηκε στο τζάκι της οικίας του 27χρονου Α.Π. στην Ανθούπολη.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μας για την συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας Κύπρου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/02), λεπτομέρειες της οποίας απεκάλυψε νωρίτερα εντός της ημέρας το ThemaOnline.

Ο 27χρονος όπως σημειώσαμε τέθηκε υπό σύλληψη και την Παρασκευή (01/03) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης εναντίον του.

Λίγο μετά τη σύλληψή του Α.Π. είχαν αρχίσει προσπάθειες από πλευράς Αστυνομίας για να αφαιρεθούν οι κάμερες που υπήρχαν σε υπερυψωμένη κεραία στο σπίτι του (βλ. σχετική φωτογραφία).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, η οικία του 27χρονου είναι σαν φρούριο, κάτι που επισημάνθηκε και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν από τα Μ.Μ.Ε.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Α.Π. είχε καταφέρει να θέσει υπό ομηρία μέλος της αστυνομικής δύναμης. Όπως γράφαμε στις 24/07/2016, «σε κάποια στιγμή ο συλληφθείς άρπαξε έναν αστυνομικό και έκλεισε αυτόματα την πόρτα της οικίας, κρατώντας τον ως όμηρο. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο συλληφθείς έχει πόρτες ασφαλείας στο σπίτι του που κλείνουν αυτόματα».

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE