ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: Καμένη κάνναβη στο τζάκι –Φρούριο το σπίτι του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: Καμένη κάνναβη στο τζάκι –Φρούριο το σπίτι του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, αλλά και καμένη κάνναβη εντοπίστηκε στο τζάκι της οικίας του 27χρονου Α.Π. στην Ανθούπολη.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μας για την συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας Κύπρου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/02), λεπτομέρειες της οποίας απεκάλυψε νωρίτερα εντός της ημέρας το ThemaOnline.

Ο 27χρονος όπως σημειώσαμε τέθηκε υπό σύλληψη και την Παρασκευή (01/03) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης εναντίον του.

Λίγο μετά τη σύλληψή του Α.Π. είχαν αρχίσει προσπάθειες από πλευράς Αστυνομίας για να αφαιρεθούν οι κάμερες που υπήρχαν σε υπερυψωμένη κεραία στο σπίτι του (βλ. σχετική φωτογραφία).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, η οικία του 27χρονου είναι σαν φρούριο, κάτι που επισημάνθηκε και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν από τα Μ.Μ.Ε.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Α.Π. είχε καταφέρει να θέσει υπό ομηρία μέλος της αστυνομικής δύναμης. Όπως γράφαμε στις 24/07/2016, «σε κάποια στιγμή ο συλληφθείς άρπαξε έναν αστυνομικό και έκλεισε αυτόματα την πόρτα της οικίας, κρατώντας τον ως όμηρο. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο συλληφθείς έχει πόρτες ασφαλείας στο σπίτι του που κλείνουν αυτόματα».

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE