Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Εκπρόσωποι των κομμάτων ενημερώθηκαν από τον Υπουργό Ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη για τα αποτελέσματα των δύο γεωτρήσεων της κοινοπραξίας στο τεμάχιο 10.
Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κυπριανού είπε πως ως ΔΗΣΥ θεωρούν αυτή την ανακάλυψη ως ιδιαίτερα σημαντική, πρώτα για τις οικονομικές παραμέτρους, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας κοίτασμα, εμπορεύσιμο και αρκετά μεγάλο κοίτασμα, το δεύτερο μεγαλύτερο που έχει ανακαλυφθεί τους τελευταίους 12 μήνες παγκοσμίως.
«Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ανακάλυψη και ο συγκεκριμένος πλούτος της περιοχής, αυτός που έχει ανακαλυφθεί αλλά και αυτός που πιθανόν να ανακαλυφθεί με μελλοντικές γεωτρήσεις θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσπάθεια εξεύρεσης δίκαιης βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του κυπριακού προβλήματος», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




