Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις: Προστατεύεστε τα σπίτια μας και την μικρή επαγγ. στέγη

Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις: Προστατεύεστε τα σπίτια μας και την μικρή επαγγ. στέγη

H αναστολή που ενέκρινε η Βουλή των Αντιπροσώπων στην εφαρμογή της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων δίνει χρόνο στις τράπεζες να ξεκινήσουν τις διαδικασίες εκποίησης με τις επιστολές που αποστέλλονται για εξόφληση των καθυστερημένων ποσών, αναφέρει το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις.

Λέγοντας ότι τα 4 νομοσχέδια του πλαισίου αφερεγγυότητας που κατατέθηκαν για συζήτηση στη Βουλή τους μόνους που εξυπηρετούν είναι τις τράπεζες, το Κίνημα με ανακοίνωσή του καλεί τους βουλευτές όπως κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 5ου νομοσχεδίου «να εκτελέσουν το εντεταλμένο καθήκον τους να προστατέψουν την πρώτη κατοικία και επαγγελματική στέγη».

«Καμιά ανάπτυξη της οικονομίας δεν μπορεί να βασιστεί στο ξεσπίτωμα αθώων ανθρώπων, ανθρώπων που δεν έφεραν την κρίση αλλά υποφέρουν από την κρίση», προσθέτει το Κίνημα και καλεί «όλο τον κόσμο σε αντίσταση σε δυναμικό αγώνα, μόνο με δυναμική διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας μπορούμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE