ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστός δρόμος λόγω αναμενόμενης υπερχείλισης φράγματος - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστός δρόμος λόγω αναμενόμενης υπερχείλισης φράγματος - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μέτρα για την ασφάλεια και την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των επισκεπτών στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου, εν’ όψει της αναμενόμενης υπερχείλισής του, ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. 

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, ο δρόμος πάνω από το φράγμα, θα παραμείνει κλειστός για όλα τα οχήματα, αλλά και τους πλανόδιους πωλητές. Η τροχαία κίνηση, θα διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού.

Η πρόσβαση στο φράγμα, με ιδιωτικά οχήματα, επιτρέπεται μόνο από τη δυτική πλευρά του, μέσω του γεφυριού του Ξερού Ποταμού. Ταυτόχρονα η πρόσβαση για λεωφορεία και άλλα μεγάλα οχήματα, επιτρέπεται μόνο, από την ανατολική πλευρά του φράγματος, μέσω του δρόμου Νικόκλειας.

Σύμφωνα με τον όλο σχεδιασμό, οι πλανόδιοι πωλητές μπορούν να εγκατασταθούν σε χώρους εκτός των δρόμων.

Τα μέτρα στην περιοχή του φράγματος του Ασπρόκρεμμου, τίθενται σε ισχύ από σήμερα και θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της υπερχείλισης του φράγματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.