ΛΑΡΝΑΚΑ: 53χρονος πέρασε με το όχημα πάνω από τον κυκλικό κόμβο του αεροδρομίου – «Έφαγε» τα γράμματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: 53χρονος πέρασε με το όχημα πάνω από τον κυκλικό κόμβο του αεροδρομίου – «Έφαγε» τα γράμματα

53χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να διασχίσει με το όχημά του τον κυκλικό κόμβο έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας, περνώντας από πάνω.

Γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευή (1/3) ο 53χρονς αλλοδαπός, ο οποίος κινείτο στον δρόμο Καλού Χωριού – Αεροδρομίου Λάρνακας, βρέθηκε πάνω στον κυκλικό κόμβο του αερολιμένα και μάλιστα συγκρούστηκε με τα γράμματα που είναι τοποθετημένα σε αυτό.

Στην συνέχεια, βρέθηκε στην απέναντι πλευρά του κυκλικού κόμβου.

*Τα γράμματα στον συγκεκριμένο κυκλικό κόμβο

Ευτυχώς, από τις συγκρούσεις ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Όταν μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ζήτησαν από τον 35χρονο να δώσει δείγμα για αλκοτέστ, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε.

Στην συνέχεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου εκ νέου του ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ αλλά και πάλι αρνήθηκε.

Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE

LIVE: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

LIVE: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια