ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βαν συγκρούστηκε με μπετονιέρα - Απεγκλωβισμός οδηγού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βαν συγκρούστηκε με μπετονιέρα - Απεγκλωβισμός οδηγού -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού παρά το Τσίρειο, ενεπλάκησαν ένα βαν και μια μπετονιέρα. 

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η ώρα 14.30 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον υπεραστικό δρόμο Λεμεσού παρά το Τσίρειο Στάδιο στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα όχημα τύπου βαν μάρκας Mercedes Sprinder, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε μπετονιέρα όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ένα πρόσωπο ο συνοδηγός του Mercedes αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE