ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Συνελήφθη καταζητούμενος - Στην κατοχή του κυνηγετικό και αεροβόλα όπλα

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Συνελήφθη καταζητούμενος - Στην κατοχή του κυνηγετικό και αεροβόλα όπλα

Άνδρας ηλικίας 31 ετών από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (28/2) από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων, αμελούς και απερίσκεπτης πράξης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής δύο κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου και μετά από πληροφορία για παράνομη κατοχή ελεγχόμενων φαρμάκων, μέλη της Δύναμης μετέβησαν για έρευνα στο σπίτι 31χρονου σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του.

Μόλις αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς φέρεται να μπήκε στο αυτοκίνητο του και στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σε τρία οχήματα της Αστυνομίας και κατάφερε να εγκαταλείψει την περιοχή.

Η Αστυνομία ακολούθησε το όχημα του 31χρονου για αρκετή απόσταση, ωστόσο αυτός κατάφερε να διαφύγει, αφού εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου η Αστυνομία εντόπισε ένα κυνηγετικό όπλο και δύο αεροβόλα τα οποία κατασχέθηκαν και στάλθηκαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με αστυνομικούς των Βάσεων Δεκέλειας ακολούθησαν την διαδρομή του αυτοκινήτου του 31χρονου και σε χωράφι σε έδαφος των Βάσεων, με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων, εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν δύο περίπου κιλά κάνναβης που ήταν κρυμμένες πρόχειρα κάτω από αγριόχορτα.

ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top