Φτηνά την γλύτωσε ο Μπός

Φτηνά την γλύτωσε ο Μπός

Ο Κρις Μπος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από σχεδόν δέκα μέρες. Εκτός για όλη τη σεζόν ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ.

Η διάγνωση αρχικά «σόκαρε». Ο All Star παίκτης είχε πνευμονική εμβολή και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο μέχρι και για πρόωρο φινάλε στην καριέρα του. Εν τέλει, ο Μπος στάθηκε... τυχερός μέσα στην ατυχία του, χάνει τη φετινή σεζόν, αλλά αν όλα πάνε καλά θα μπορέσει να επιστρέψει του χρόνου.

Ο άσος των Χιτ βγήκε από το νοσοκομείο ύστερα από περίπου δέκα μέρες και επέστρεψε στο σπίτι του. Πλέον, θα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Μαϊάμι, με το πρώτο πράγμα που προέχει να είναι η ξεκούρασή του.

Η τελευταία φορά που ο Μπος πάτησε παρκέ για την τρέχουσα σεζόν ήταν στο All Star Game της Νέας Υόρκης στις 15 Φεβρουαρίου.

«Ο πρώτος του στόχος ήταν να γίνει καλύτερα και να επιστρέψει σπίτι του. Ανυπομονούσε να φύγει από το νοσοκομείο, ένιωθε πως τρελαινόταν εκεί. Αυτή τη στιγμή το θέμα είναι ότι γύρισε σπίτι του. Θα κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα όταν έρθει η ώρα», δήλωσε ο προπονητής των Χιτ, Έρικ Σποέλστρα

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.