Σεισμός 7,1 ρίχτερ στο Περού

Σεισμός 7,1 ρίχτερ στο Περού

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 ρίχτερ συγκλόνισε λίγο μετά τις 11 (ώρα Κύπρου) την επαρχία Πούνο, στο νοτιοανατολικό Περού. 

Ωστόσο, το τεράστιο εστιακό του βάθος που εντοπίζεται στα 257 χιλιόμετρα περίπου, σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση, εξασθένησε την ισχύ του σεισμού, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE