ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητεί τον 27χρονο Μάριο η Αστυνομία-Φέρεται να έβαλε φωτιά σε υποστατικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητεί τον 27χρονο Μάριο η Αστυνομία-Φέρεται να έβαλε φωτιά σε υποστατικό

Έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΑΙΝΤΖΗ, 27 ετών από Ελλάδα, κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού συνεργείου επιδιόρθωσης οχημάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Λακατάμιας, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 03:10  τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/3.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE