ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφώνησε και πιάνει δουλειά ο Γαρπόζης – Τι θα… ΚΡΙΝΕΙ την παραμονή του και τη νέα σεζόν

Συμφώνησε και πιάνει δουλειά ο Γαρπόζης – Τι θα… ΚΡΙΝΕΙ την παραμονή του και τη νέα σεζόν

Νέος προπονητής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ο πρώην ποδοσφαιριστής, Αλέξης Γαρπόζης.

Ο πρώην παίκτης ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ανόρθωσης, ΑΕΠάφου, ΑΕΚουκλιών, Πάφος FC, ΑΕΖ Ζακακίου, καθώς και πρώην προπονητής ΑΕΖ και πρώην βοηθός προπονητή Άρη, αντικαθιστά τον Κώστα Μαλέκκο στον πάγκο της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Διαβάστε: 

«Πλήρωσε το μάρμαρο» ο Κώστας Μαλέκκος

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με το πέρας της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ βρίσκεται στην 7η θέση με 30 βαθμούς.  Αν και στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα της Κυπερούντας είναι σε δύσκολη θέση, μιας και οι αποστάσεις από τις ομάδες που καραδοκούν μέχρι τον πάτο είναι σε απόσταση… βολής.

Ο Λεβαδειακός – Σαλαμίνα Λειβαδιών είναι στη 14η, τελευταία θέση, του πίνακα χωρίς βαθμούς, μιας και αποχώρησε, από την 8η θέση μέχρι τη 13η είναι: 

8. ΑΕΚ Κοράκου 30

9. Ορφέας 30

10. Φοίνικας 29

11. Δόξα 29

12. Άτλας 26

13. Ροτσίδης 25

Εάν και εφόσον ο Αλέξης Γαρπόζης μέσα από τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καταφέρει και εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής στη ΣΤΟΚ της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, εκτός απροόπτου, θα κερδίσει το συμβόλαιο ανανέωσης συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς θα κάνει ο Αλέξης Γαρπόζης στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.  Ακολούθως, η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς θα φιλοξενήσει την Εληά Λυθροδόντα, έπειτα θα πάει Παλιομέτοχο για να κοντραριστεί με τη Δόξα και τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΑΣΠΙΣ Πύλας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top