Συμφώνησε και πιάνει δουλειά ο Γαρπόζης – Τι θα… ΚΡΙΝΕΙ την παραμονή του και τη νέα σεζόν

Συμφώνησε και πιάνει δουλειά ο Γαρπόζης – Τι θα… ΚΡΙΝΕΙ την παραμονή του και τη νέα σεζόν

Νέος προπονητής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ο πρώην ποδοσφαιριστής, Αλέξης Γαρπόζης.

Ο πρώην παίκτης ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ανόρθωσης, ΑΕΠάφου, ΑΕΚουκλιών, Πάφος FC, ΑΕΖ Ζακακίου, καθώς και πρώην προπονητής ΑΕΖ και πρώην βοηθός προπονητή Άρη, αντικαθιστά τον Κώστα Μαλέκκο στον πάγκο της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Διαβάστε: 

«Πλήρωσε το μάρμαρο» ο Κώστας Μαλέκκος

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με το πέρας της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ βρίσκεται στην 7η θέση με 30 βαθμούς.  Αν και στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα της Κυπερούντας είναι σε δύσκολη θέση, μιας και οι αποστάσεις από τις ομάδες που καραδοκούν μέχρι τον πάτο είναι σε απόσταση… βολής.

Ο Λεβαδειακός – Σαλαμίνα Λειβαδιών είναι στη 14η, τελευταία θέση, του πίνακα χωρίς βαθμούς, μιας και αποχώρησε, από την 8η θέση μέχρι τη 13η είναι: 

8. ΑΕΚ Κοράκου 30

9. Ορφέας 30

10. Φοίνικας 29

11. Δόξα 29

12. Άτλας 26

13. Ροτσίδης 25

Εάν και εφόσον ο Αλέξης Γαρπόζης μέσα από τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καταφέρει και εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής στη ΣΤΟΚ της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, εκτός απροόπτου, θα κερδίσει το συμβόλαιο ανανέωσης συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς θα κάνει ο Αλέξης Γαρπόζης στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.  Ακολούθως, η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς θα φιλοξενήσει την Εληά Λυθροδόντα, έπειτα θα πάει Παλιομέτοχο για να κοντραριστεί με τη Δόξα και τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΑΣΠΙΣ Πύλας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE