Ταχυδακτυλουργός κλέφτης σε αεροδρόμιο- Τους μπαγλάρωσαν σε 48ώρες- VIDEO

Ταχυδακτυλουργός κλέφτης σε αεροδρόμιο- Τους μπαγλάρωσαν σε 48ώρες- VIDEO

Ζευγάρι με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, μετά από παρακολούθηση καταφέρνει να κλέψει αποσκευή με χρήματα και διαβατήρια, αλλά για κακή τους τύχη ο τρόπος δράσης τους καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Μέσα σε 48 ώρες, οι Αρχές της Βρετανίας εντόπισαν τον Daniel Kennedy, 54 ετών και την Denise Blackburn, 45 ετών, οι οποίοι όπως φαίνεται σε βίντεο της Daily Mail που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (1/03), δείχνει τον 54χρονο τη στιγμή που φορά το μπουφάν του, να αρπάζει τη βαλίτσα του θύματος του, ενώ η γυναίκα βρίσκεται δίπλα στο θύμα.

Το θύμα κλοπής που έβλεπε ταξιδιώτικές τσάντες σε ένα κατάστημα στο αεροδρόμιο του Χίθρου, αφού είχε αφιχθεί από την Γκάνα, είχε γυρισμένη την πλάτη δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον δράστη να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του

Το ζεύγος, που κρίθηκε ένοχο για την πράξη του την περασμένη Δευτέρα (25/2) από το Δικαστήριο του Isleworth, αφού μέσα σε 48 ώρες και με τη βοήθεια του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, η αστυνομία συνέλαβε το ζεύγος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.

BEST OF TOTHEMAONLINE