ΛΑΡΝΑΚΑ: Κυκλοφορούσε με μεγάλη ποσότητα χαπιών και φαρμάκων στο όχημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κυκλοφορούσε με μεγάλη ποσότητα χαπιών και φαρμάκων στο όχημα

Υπόθεση παράνομης κατοχής φαρμάκων εναντίον 66χρονου, διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό φαρμακευτικών σκευασμάτων στην κατοικία του, στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, η οποία διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3), βάση Δικαστικού εντάλματος, στην οικία και στο αυτοκίνητο του 66χρονου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 473 σκευάσματα φαρμακευτικού τζελ και 208 φαρμακευτικά χάπια, τα οποία και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Στην κατοικία εντοπίστηκαν επίσης τρεις κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων, οι οποίες κατακρατήθηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά οι Τελωνειακές Αρχές για περαιτέρω εξετάσεις λόγω αρμοδιότητας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE