Μοϊσόφ: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ»

Μοϊσόφ: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινοπράσινων», Ντάνιελ Μοϊσόφ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, στα πρώτα 25 λεπτά.

Στη συνέχεια ήμασταν εμείς καλύτεροι, παίξαμε το ποδόσφαιρο μας και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να γινόμαστε καλύτεροι. Να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία του στο σημερινό ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE