Απειλούν άστεγο με πρόστιμο €17 χιλ. – Κοιμήθηκε έξω από το Κοινοβούλιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απειλούν άστεγο με πρόστιμο €17 χιλ. – Κοιμήθηκε έξω από το Κοινοβούλιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πρόστιμο απειλείται άστεγος άνδρας επειδή κοιμήθηκε έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο.

Το όλο περιστατικό φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα Βρετανικά ΜΜΕ, όπου αναφέρουν πως ο άστεγος άνδρας προειδοποιήθηκε γραπτώς πως θα του επιβληθεί πρόστιμο 20 χιλιάδων λιρών (17,5 περίπου χιλιάδες ευρώ)καθώς «οκνούσε σε δημόσιο χώρο με επιζήμιες επιπτώσεις εις βάρος άλλων».

Το εν λόγω έγγραφο τοποθετήθηκε δίπλα στον άνδρα, ενώ εκείνος κοιμόταν έξω από τα Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ.

Ο άστεγος άνδρας μόλις είδε το έγγραφο, θύμωσε και αναστατώθηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να σκίσει το χαρτί, ενώ στη συνέχεια το κόλλησαν για να αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE