Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Με τα 41 γκολ που πέτυχε μέχρι στιγμής, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, πίσω από τον Απόλλωνα που σημείωσε 48 γκολ. Επιπλέον, η επίδοση της ΑΕΚ σε σύνολο 22 αγώνων, αποτελεί ρεκόρ δεκαετίας, ξεπερνώντας ακόμη και την περίοδο 2012-13 με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο, όπου είχε σημειώσει 38 γκολ.
Το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά και μπροστά του έχει το εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στους 39 βαθμούς, όσους και οι «πράσινοι» και θέλει τη νίκη για να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας.
Το θετικό για τον Δανό τεχνικό είναι πως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ενώ επιστρέφει και ο Μουρίγιο.
Στέλιος Δημοσθένους
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις