ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας – Τα σημεία που επηρεάζονται

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας – Τα σημεία που επηρεάζονται

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος, παραμένουν κλειστοί για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:

Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού

Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή

Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι

Αγίου Νικολάου – Μαντριών

Δρόμος Αγίου Δημητριανού προς Κρήτου Μαρόττου.

 

Στην επαρχία Λεμεσού, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στην περιοχή επίσης επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE