ΜΠΗΧΤΗ… από τον διευθυντή της ΑΕΛ – «Αυτοί που κάποτε ήθελαν…»

ΜΠΗΧΤΗ… από τον διευθυντή της ΑΕΛ – «Αυτοί που κάποτε ήθελαν…»

Ανάρτηση το πρωί της Κυριακής από τον διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΑΕΛ, Δημήτρη Γιαννέλη, όπου αναφέρει:

«Ηθικό διδαγμα.
Το κλάμα και η πίεση τελικά φέρνει αποτελέσματα.
Αυτοί που κάποτε ήθελαν να προβληθούν ως άμεμπτοι και υπέρμαχοι του ευ αγωνίζεσθαι,τελικά έγιναν καλύτεροι ακόμα και από αυτούς που κατηγορούσαν…Καλή Κυριακή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.