ΛΕΜΕΣΟΣ: Κραυγή απόγνωσης 28χρονης με δυο ανήλικα παιδιά – Τραγικές συνθήκες διαβίωσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κραυγή απόγνωσης 28χρονης με δυο ανήλικα παιδιά – Τραγικές συνθήκες διαβίωσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταγγελία στα γραφεία της ιστοσελίδας μας από την ίδια τη γυναίκα, παρουσιάζει τις συνθήκες που καλείται να ζήσει η ίδια και η οικογένειά της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ίδια διαμένει με τα δυο της παιδιά σε πολυκατοικία στον προσφυγικό συνοικισμό Μακαρίου στη Λεμεσό, όπου τα κτήρια αφέθηκαν στο έλεος του Θεού.

Όπως μας ανέφερε η 28χρονη γυναίκα, το σπίτι ανήκε αρχικά στη μητέρα της, η οποία απεβίωσε το 2004, όταν η ίδια ήταν 16 ετών.

Από έκτοτε έως και σήμερα, διαμένει στον εν λόγω χώρο μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τον χώρο, για του λόγου το αληθές, η 28χρονη αναφέρει χαρακτηριστικά «θέλω να μου απαντήσουν οι αρμόδιοι αν μπορούσαν να ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Σύμφωνα με την ίδια η τραγική κατάσταση επεκτείνεται τόσο εκτός, όσο και εντός της οικίας.

Όπως μας ανέφερε - και φαίνεται και στη φωτογραφία – η πόρτα της κουζίνας της οικίας, έμπαζε αέρα με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν προσωρινά αφρό έως ότου επιδιορθωθεί.

Παράλληλα οι τοίχοι – ειδικά του μπάνιου – μαζεύουν υγρασία, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να διαλύονται και να πέφτουν.

Όπως μας εξήγησε η 28χρονη, πολλές φορές αρμόδιοι φορείς επισκέφτηκαν το σημείο, όπου είδαν την κατάσταση αλλά δεν προχώρησαν σε δραστικά μέτρα.

Το ThemaOnline θα προχωρήσει σε περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης και αναμένεται να επανέλθει με νεότερο δημοσίευμα.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE