Απεβίωσε η σύζυγος του Βάσου Λυσσαρίδη, Βαρβάρα

Απεβίωσε η σύζυγος του Βάσου Λυσσαρίδη, Βαρβάρα

(13:43) - Απεβίωσε γύρω στη 01:00 το μεσημέρι της Κυριακής 03/03 η Βαρβάρα Λυσσαρίδου.

Η σύζυγος του ιδρυτή της ΕΔΕΚ και πρώην προέδρου της Βουλής, Βάσου Λυσσαρίδη, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, Αρεταίειο.

Η Βαρβάρα Λυσσαρίδου καταγόταν από τις ΗΠΑ και δούλευε ως δημοσιογράφος. Είχε έρθει στην Κύπρο κατά τη δεκαετία του ´50 προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ για τον απελευθερωτικό αγώνα κατά των αποικιοκρατών.

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής της έρευνας γνώρισε τον Βάσο Λυσσαρίδη, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα.

Το ThemaOnline εκφράζει στους οικείους της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE