Ροδόπη: Της είπαν πως ήθελαν νερό και την έδεσαν με τη βία – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Ροδόπη: Της είπαν πως ήθελαν νερό και την έδεσαν με τη βία – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Άσκηση σωματικής βίας με σκοπό τη ληστεία σε ηλικιωμένη από δύο αγνώστους.

Δύο άγνωστους, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου 02/03 προφασιζόμενοι ότι ήθελαν να πιούν νερό, εισήλθαν στην οικία 78χρονης σε χωριό της Ροδόπης, όπου με τη χρήση σωματικής βίας, επιχείρησαν να την ακινητοποιήσουν, να τη φιμώσουν και να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του σπιτιού.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE