Η Τάμτα για το πρόβλημα υγείας – «Κάποια στιγμή θα γίνω καλά, πιστεύω» - VIDEO

Η Τάμτα για το πρόβλημα υγείας – «Κάποια στιγμή θα γίνω καλά, πιστεύω» - VIDEO

Δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για την φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Με βίντεο που ανήρτησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι θα κάνει τα πάντα για να αναρρώσει.

Θυμίζουμε ότι στις 5 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΡΙΚ για παρουσίαση του video clip και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision, όπου θα παρευρισκόταν και η Τάμτα, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE