Η Πρόεδρος Αλληλεγγύης τιμά τον Γρηγόρη Αυξεντίου με στίχους του Κάλβου

Η Πρόεδρος Αλληλεγγύης τιμά τον Γρηγόρη Αυξεντίου με στίχους του Κάλβου

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους παρέστη σήμερα το πρωί στο μνημόσυνο του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα 55-59 Γρηγόρη Αυξεντίου, που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Μαχαιρά.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας του μνημόσυνου, η κα. Θεοχάρους είπε ότι «το μόνο που σκέφτομαι αυτή την στιγμή είναι τους στίχους του Κάλβου: Αν φιλοτιμούμεθα να την ξαναποκτήσουμε με ίδρωτα και με αίμα, τότε καλό το καύχημα της δόξης του Γρηγόρη Αυξεντίου». 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE