H κούρσα που χάρισε το χρυσό στον Κύπριο πρωταθλητή στα 60 μέτρα με εμπόδια -VIDEO

H κούρσα που χάρισε το χρυσό στον Κύπριο πρωταθλητή στα 60 μέτρα με εμπόδια -VIDEO

Σε μαγική διοργάνωση για την Κύπρο εξελίχθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Emirates Arena της Γλασκόβης.

Ο Κύπριος Μίλαν Τραΐκοβιτς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα 60 μέτρα με εμπόδια των ανδρών, καθώς αν και αγωνιζόταν στην εξωτερική διαδρομή κατάφερε να περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού με επίδοση 7.60", ρίχνοντας την κατάλληλη στιγμή το σώμα του όπως έδειξε το φώτο φίνις.

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Κύπρος στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, στην αρχή έδειξε να μην πιστεύει και ο ίδιος την επιτυχία του, αφού η αίσθηση που υπήρξε με τον τερματισμό ήταν ότι δεν είχε βγει τελικά πρώτος λόγω της καθυστέρησης που του προκάλεσε η πτώση αρκετών εμποδίων.

 Η κούρσα του Κύπριου Μιλαν Τραΐκοβιτς:

Από Euronews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.