ΤΖΟΚΕΡ: Λες και το ήξερε – Έπαιξε τρεις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Λες και το ήξερε – Έπαιξε τρεις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας από τους τυχερούς της Κυριακάτικης (3/3) κλήρωσης του Τζόκερ, κέρδισε επί τρία το ποσό που έδινε η επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ, ο τυχερός από την Νέα Φιλαδέλφεια, έπαιξε το ίδιο δελτίο, τρεις φορές.

Θυμίζουμε ότι οι τυχεροί στην δεύτερη κατηγορία θα έβαζαν στον λογαριασμό τους το ποσό των €22.362,95. Άρα ο πιο πάνω τυχερός θα λάβει το ποσό επί τρία.

Στην ίδια κατηγορία βρέθηκαν ακόμη δύο τυχεροί, ένας από την Καλαμπάκα και άλλος από το Ηράκλειο.

Στην πρώτη κατηγορία, δεν βρέθηκε τυχερός, έτσι σημειώθηκε τζακ – ποτ για την κλήρωση της Πέμπτης (7/3), όπου αναμένεται να μοιράσει το ποσό των €4.300.000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE