Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κατά την διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Χαρακόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα.

Το Μνημόνιο προβλέπει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών, καθώς και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Αναφέρεται επίσης στην δυνατότητα κοινής ερευνητικής δραστηριότητας, καθώς και σε δραστηριότητες όπως τη διοργάνωση κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών.
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνεχίζει και ενδυναμώνει περαιτέρω τον πυλώνα της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής εξωστρέφειας δημιουργώντας ένα αξιόπιστο ακαδημαϊκό και ερευνητικό δίκτυο τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.


Το σχετικό κείμενο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων υπογράφηκε από την Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητή Παντελή Σκλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE