Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κατά την διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Χαρακόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα.

Το Μνημόνιο προβλέπει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών, καθώς και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Αναφέρεται επίσης στην δυνατότητα κοινής ερευνητικής δραστηριότητας, καθώς και σε δραστηριότητες όπως τη διοργάνωση κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών.
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνεχίζει και ενδυναμώνει περαιτέρω τον πυλώνα της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής εξωστρέφειας δημιουργώντας ένα αξιόπιστο ακαδημαϊκό και ερευνητικό δίκτυο τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.


Το σχετικό κείμενο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων υπογράφηκε από την Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητή Παντελή Σκλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE