Γάζωσε 23χρονο πάνω σε καβγά - Παραδόθηκε λίγο αργότερα ο 41χρονος

Γάζωσε 23χρονο πάνω σε καβγά - Παραδόθηκε λίγο αργότερα ο 41χρονος

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή (4/3) σε περιοχή του Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Όλα έγιναν όταν δύο άνδρες, ένας 41χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος αλλοδαπός, διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πάνω στον καυγά, ο 41χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 23χρονο προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ευτυχώς ο 23χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αφού του παρασχέσθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, αποχώρησε.

Ο 41χρονος, λίγο αργότερα, παραδόθηκε στις Αρχές και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στην κατοχή του βρέθηκε και το πιστόλι του επεισοδίου με τη γεμιστήρα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE