Υποτροφία σε ένα Κύπριο ή Κύπρια από την κυβέρνηση της Ινδίας που θέλει να μάθει τα Χίντι

Υποτροφία σε ένα Κύπριο ή Κύπρια από την κυβέρνηση της Ινδίας που θέλει να μάθει τα Χίντι

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε σημερινή ανακοίνωση του αναφέρει ότι, το Central Institute of Hindi (Kendriya Hindi Sansthan) της Κυβέρνησης της Ινδίας, το οποίο λειτουργεί στην Άγρα, παραχωρεί μια (1) υποτροφία σε Κύπριο/ Κύπρια πολίτη για την εκμάθηση των Χίντι (Hindi) στο Ινστιτούτο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως στην Ύπατη Αρμοστεία (ΥΑ) της Ινδίας στη Λευκωσία, προστίθεται και αναφέρεται ακόμα ότι πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος και της υποτροφίας, καθώς επίσης σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της αίτησης βρίσκονται δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα http://khsindia.org/india/en/.   

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE