ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Είναι ξεκάθαρη η ανακοίνωση μας. Αυτή είναι η θέση της διοίκησης και είναι πολύ ξεκάθαρη. Επειδή ακούσαμε τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Κυριάκος Δημητρίου, την πίεση στο παιχνίδι την έβαλε η ΑΕΚ.
Είδαμε και την πίεση που δέχθηκαν οι διαιτητές στο ζέσταμα. Υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο και τους έβαλαν επιπλέον πίεση.
Μόνο εμείς αδικηθήκαμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Καλό θα είναι να σταματήσει να ασχολείται ο Κυριάκος Δημητρίου με το συγκεκριμένο θέμα. Όλη η Κύπρος είδε τι έγινε στο παιχνίδι.
Ήταν ξεκάθαρη η αδικία που έγινε σε βάρος της ομάδας μας. Κάποια λάθη μπορούν να γίνουν και να είναι ανθρώπινα. Όταν όμως υπερβαίνουν το όριο, φαίνονται ξεκάθαρα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




