Ανησυχούν για τους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ανησυχούν για τους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αποφυγή του πετάγματος χαρταετών στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας την Καθαρά Δευτέρα, συστήνει ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «το πέταγμα χαρταετών στην περιοχή Αεροδρομίου Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή προσέγγισης των αεροσκαφών όπως οι περιοχές Αλυκής – Τεκκέ, Ακτής Μακένζι, Κιτίου και Περιβολιών,  πρέπει να αποφεύγεται κατά την Καθαρά Δευτέρα, γιατί μπορεί να προκαλέσει κινδύνους στις πτήσεις».

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος «προσβλέπει στην κατανόηση του κοινού και τη συνεργασία του, προς αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE