Κατά τη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής, κόμματα επιφυλάχθηκαν να καταθέσουν τροπολογίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος στην Ολομέλεια.
Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία της Επιτροπής, ο Πρόεδρός της Άγγελος Βότσης είπε ότι οι εισηγητές της πρότασης νόμου χωρίς επιπλέον τροπολογίες από τις πολιτικές δυνάμεις, προωθούν το θέμα στην επόμενη ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας της Βουλής για να ολοκληρωθεί επιτέλους η ψήφιση αυτής της νομοθεσίας η οποία θα επιτρέψει τη δημιουργία αυτού του ταμείου το οποίο έχει ήδη προικοδοτηθεί με €55 εκ. και ακίνητα αξίας περίπου €100 εκ.
Πρόσθεσε ότι τα κόμματα έχουν δεσμευθεί ότι στην επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας θα ολοκληρωθεί αυτό το θέμα χωρίς καμία άλλη αναβολή.
Στόχος του Ταμείου είναι η στήριξη φυσικών προσώπων που έχουν συνεισφέρει με ίδιους πόρους στην κεφαλαιοποίηση των δύο συστημικών κυπριακών τραπεζών, Λαϊκή Τράπεζα και Τράπεζα Κύπρου.
Ταμείο Αλληλεγγύης: Έχει ήδη προικοδοτηθεί με €55 εκ. και ακίνητα αξίας περίπου €100 εκ.

Στην επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, που είναι στις 15 Μαρτίου, αποφάσισε η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής να οδηγήσει το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γέμισε ο αεροδιάδρομος αεροπλάνα - Καθηλωμένα σε σειρά στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Σφοδρή κριτική Μάτσα στη Νομική Υπηρεσία για τη μη δίωξη
Ζεστή Κύπρος, «καυτό» ρεύμα: Είναι το air condition πλέον είδος πολυτελείας;
Συντριβή αεροσκάφους της Air India - Μαρτυρία: «Ο γιος μου πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του ξενώνα»
Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός - «Θα το κάνουμε για πάρτη μας» - Τι αποκάλυψε για την ημερομηνία
Διεθνολόγος στο «Τ»: Πόσο επηρεάζεται ή απειλείται η Κύπρος από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
Άλμα στην τιμή του πετρελαίου με φόντο την ένταση στη Μέση Ανατολή – Πότε θα επηρεαστούν οι τιμές στην Κύπρο; Οικονομολόγος στο «Τ»