ΚΥΠΡΟΣ: Τέσσερεις δημοσιογράφοι στο ίδιο στούντιο, οι τρείς υποψήφιοι

ΚΥΠΡΟΣ: Τέσσερεις δημοσιογράφοι στο ίδιο στούντιο, οι τρείς υποψήφιοι

Κάποτε φιλοξενούσαν Κύπριους πολιτικούς στις εκπομπές τους, πλέον φιλοξενούνται οι ίδιοι σε εκπομπές συναδέλφων τους.

Νατάσα Ιωάννου, Κατερίνα Χριστοφίδου και Λουκάς Φουρλάς βρέθηκαν και οι τρεις στο στούντιο του Plus Channel και στην εκπομπή, Επίκαιρα, του Μανώλη Καλαντζή, που θα μεταδοθεί την Δευτέρα 4/3 στις 21:15.

Ο Κύπριος δημοσιογράφος κατάφερε και μάζεψε και τους τρείς συναδέλφους που είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές, με διαφορετικό κόμμα ο καθένας τους, σε μια εκπομπή που αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα της εκπομπής στο Facebook και παρουσιάζει τους τρείς υποψήφιους μαζί με τον παρουσιαστή δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια σχετικά με την παρουσία και των τριών υποψηφίων στην ίδια εκπομπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE