Ανακοίνωση αλληλεγγύης και καταδίκης και το σχετικό πανό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση αλληλεγγύης και καταδίκης και το σχετικό πανό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια 1948 αναφέρει:

«Αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας

Καταδικάζουμε το προωθούμενο πραξικόπημα των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους για ανατροπή του εκλεγμένου Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο και τασσόμαστε ενάντια στην αναγνώριση του αυτοανακηρυχθέντος ψευδοπροέδρου Χουάν Γκουαϊδό, εκπροσώπου της ντόπιας ολιγαρχικής φασιστικής αντιπολίτευσης. Η καταδίκη μας για το πραξικόπημα και η αλληλεγγύη μας με το λαό της Βενεζουέλας εκφράστηκε εκ νέου και με ανάρτηση σχετικού πανό.

Το πραξικόπημα αυτό είναι συνέχεια της πολύχρονης εκστρατείας αποσταθεροποίησης της Βενεζουέλας για την προώθηση των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων στη Λατινική Αμερική και την ευρύτερη πρακτική ανατροπής κυβερνήσεων που δεν είναι αρεστές σε ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ. Πρόκειται για κατάφωρη επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου κράτους με αξιοποίηση των μαριονέτων των ιμπεριαλιστών ενάντια σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση.

Εκφράζουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στο λαό και στους εργαζόμενους της Βενεζουέλας ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση που δέχονται και ειδικότερα στις ταξικές δυνάμεις που αγωνίζονται μέσα από τις γραμμές του Λαϊκού Αντιιμπεριαλιστικού και Αντιφασιστικού Μετώπου (FPAA) για πραγματική κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Moρφωτικές Επιτροπές Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και ΘΥΡΑΣ 9».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE