Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, για τον εορτασμό της Κύπρου και της προσφοράς της κυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα παραβρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 04/03 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προσκεκλημένοι είναι περισσότεροι από 100 Κύπριοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες και πολίτες που διαπρέπουν στον κοινωνικό βίο της Βρετανίας, προερχόμενοι από όλες τις κοινότητες της Κύπρου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνομιλήσουν με τους παριστάμενους και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τρεις εκθέσεις: μία με ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών στην Έγκωμη, μία με αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου των τελών του 19ου αιώνα από το λόρδο Κίτσενερ και μία για το διεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με το Imperial College «Κοίος - Κέντρο Αριστείας», το οποίο επικεντρώνονται στη διαχείριση κρίσιμων υποδομών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE