ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 22χρονου – Στόχος εγκληματικής ενέργειας

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 22χρονου – Στόχος εγκληματικής ενέργειας

Σε κακόβουλη ενέργεια εκτιμάται ότι οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα 22χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης (5/3).

Γύρω στην 1:20 ξέσπασε πυρκαγιά στο όχημα του 22χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην Σωτήρα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς και εξετάσεις.

Εκ πρώτης όψεως, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, ωστόσο αναμένεται να διαπιστωθεί όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι το όχημα, αξίας 7 χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.