Eurovision: Απόψε θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το video clip της Τάμτα – VIDEO

Eurovision: Απόψε θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το video clip της Τάμτα – VIDEO

Μια βραδιά όπου αρκετοί funs της Eurovision την περίμεναν πως και πως.

Απόψε, Τρίτη (05/03) γύρω στις 20:30 το βράδυ στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ θα μπορέσει κανείς να παρακολουθήσει για πρώτη φορά το επίσημο Video Clip του τραγουδιού «Replay», με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Eurovision 2019: Στα μεγάλα φαβορί η Κύπρος με βάση τα στοιχήματα – Χιλιάδες τα θετικά σχόλια από όλες τις χώρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως ανακοινώθηκε εδώ και μέρες από τον σταθμό, απόψε είναι η ημέρα όπου το τραγούδι θα κάνει «πρεμιέρα» στις οθόνες μας.

Καλή ακρόαση σε όλους!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.