ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟ ποστάρισμα για το νεαρό «killer» – «Το δικό μας παιδί άρπαξε την ευκαιρία»

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟ ποστάρισμα για το νεαρό «killer» – «Το δικό μας παιδί άρπαξε την ευκαιρία»

Μήνυμα από την ΜΕΑΠ για τον 23χρονο (14/05/1995) άσο της ομάδας, Νικόλα Πέππο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε λιγότερο από ένα μήνα έγινε… ΕΦΙΑΛΤΗΣ αντιπάλων – Θα ΤΡΑΒΗΞΕΙ την προσοχή ομάδων Α΄ κατηγορίας;

«ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!!

Ο πρωταγωνιστής των 2 τελευταίων αγωνιστικών στην Β κατηγορία, είναι ο συγχωριανός μας Νικόλας Πέππος, ο οποίος στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει 9 τέρματα.

Ο Νικόλας χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως αλλαγή στην 8 αγωνιστική στο 58΄ και για πρώτη φορά στην ενδεκάδα στην 12η αγωνιστική.

Από εκεί στο αρχικό σχήμα μπήκε ξανά στην 18η αγωνιστική, αφού με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ο νέος προπονητής εμπιστεύεται τον Νικόλα στην αρχική ενδεκάδα και ο Νικόλας αρπάζει την ευκαιρία.

Σε μόλις 5 αγωνιστικές, ο Νικόλας πέτυχε 9 τέρματα και τα περισσότερα από αυτά εκπληκτικά. Το μέλλον σου ανήκει Νικόλα!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE