Master Chef: Χαμός με τον Κύπριο παίκτη – Έξαλλος με τον Παντελή – VIDEO

Master Chef: Χαμός με τον Κύπριο παίκτη – Έξαλλος με τον Παντελή – VIDEO

Η δεύτερη δοκιμασία του επεισοδίου της Δευτέρας (4/3) του MasterChef ήθελε τους 14 παίκτες να χωριστούν σε 7 ζευγάρια, ωστε να δημιουργήσουν ένα γλυκό από λευκή σοκολάτα και φρούτα.

Μόνο που δεν ήταν όλα τα ζευγάρια και τόσο… αγαπημένα!

Ειδικά ο Κύπριος παίκτης, ο Χαράλαμπος με τον Παντελή, μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια αφού έδειξαν από την αρχή να μη συμφωνούν στην παρασκευή τους.

Κυρίως γιατί ο Κύπριος παίκτης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής έδειχνε να μη συμφωνεί με τίποτα από όσα κάνει ο συμπαίκτης του κι όλο έκανε παρατηρήσεις και παράπονα. 

Μέχρι που στο τέλος ο Παντελής, φανερά εκνευρισμένος του μίλησε απότομα.

Μάλιστα, δεν τα έκανε μόνο στον Παντελή, αλλά και στους κριτές που κάποια στιγμή του μίλησαν και του επεσήμαναν πως πρέπει να λειτουργήσει ως ομάδα μαζί του!

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE