Ανόρθωση: Τρεις εκδηλώσεις για ενημέρωση των φίλων της ομάδας

Ανόρθωση: Τρεις εκδηλώσεις για ενημέρωση των φίλων της ομάδας

Η Ανόρθωση ενημερώνει για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά:

«Σήμερα Δευτέρα 2/3 στις 19:00, στο οίκημα της ΣΕΚ, στην Κοφίνου  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για ενημέρωση των φίλων της ομάδας.

Την Πέμπτη 5/3, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη στις 19:00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, όπου θα βρίσκονται μέλη του ΔΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρείας Χαράλαμπο Μανώλη.

Στις 19:30 της Πέμπτης, θα διοργανωθεί εκδήλωση στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, στο εστιατόριο Φάληρος στον Κάππαρη, υπό την αιγίδα του προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Πουλλαΐδη. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φαγητό και ποτό, με τιμή εισόδου €30. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Σωματείου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γεώργιος Ζέμπασιης, Τοφής Χριστοφής, Γιάννης Μέρτακκας και Νικόλας Γεωργίου.

Καλούμε τους φίλους της Ανόρθωσης να στηρίξουν τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στις επαρχίες προσωρινής ή μόνιμης διαμονής τους, στηρίζοντας τον Σύλλογο στην προσπάθεια που γίνεται να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE