Παροξυσμός με το «τηγανιτό χαλούμι» - Μετά το εμπορικό σήμα, χάσαμε και τη μπάλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παροξυσμός με το «τηγανιτό χαλούμι» - Μετά το εμπορικό σήμα, χάσαμε και τη μπάλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάρπαστο γίνεται στο εξωτερικό το προτηγανισμένο χαλούμι.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το προτηγανισμένο χαλούμι έκανε την εμφάνισή του στην αγορά της Αυστραλίας στο πρόσφατο παρελθόν, προκαλώντας «φρενίτιδα» ανάμεσα στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το εν λόγω προϊόν, έκανε την εμφάνισή του αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την περσινή χρονιά και εξαφανίστηκε από τα ράφια των υπεραγορών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα προϊόν το οποίο διατίθεται στις υπεραγορες «Aldi» προς πέντε δολάρια το πακέτο.

Όπως αναφέρεται το εν λόγω προϊόν συναντάται στις υπεραγορές της αλυσίδας στο Κουίνσλαντ, Βικτώρια και στη δυτική Αυστραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE