Τρέλανε το Instagram με το κορμί της η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρέλανε το Instagram με το κορμί της η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι και αν είναι 45 ετών, συνεχίζει να έχει κορμί 20αρας…

Το τελευταίο διάστημα, έχει πραγματικά «τρελάνει» τους ακόλουθούς της στο Instagram και εντυπωσιάζει με το κορμί της η Κύπρια τραγουδίστρια.   

H Μαριάντα Πιερίδη, τις τελευταίες ημέρες, έχει γεμίσει το προφίλ της με φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο θα ζήλευαν αρκετές γυναίκες.

 Τι και αν είναι μαμά ενός αγοριού, η ίδια φροντίζει τον εαυτό της, γυμνάζεται και μοιράζεται τα μυστικά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

Όπως φαίνεται έχει πάθος με τη yoga και η ίδια χαρακτηρίζει αυτό το είδος άσκησης ως «μουσική και ρυθμό του σώματος». 

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Κύπριας τραγουδίστριας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE