Βανδαλισμοί στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι

Βανδαλισμοί στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι

Τρία ανήλικα άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για βανδαλισμούς στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου, ενώ αναμένεται η σύλληψη και άλλων .

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ξυλοφάγου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 23 – 24 Φεβρουαρίου 2019, άγνωστοι ανέγραψαν στο κτίριο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ξυλοφάγου, διάφορα συνθήματα με κόκκινο και μαύρο σπρέϊ.

Τη Δευτέρα 04/03 εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών Ελληνοκυπρίων, δύο 16χρονων και ενός 17χρονου, οι οποίοι δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου και στην παρουσία των γονέων τους ανακρίθηκαν, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς για την υπόθεση, οι οποίοι διερευνώνται.

Οι τρεις νεαροί αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον και άλλων ατόμων που φαίνεται να ενέχονται στην υπόθεση και αναμένεται να κληθούν για κατάθεση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.