ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απέλυσε με πλεονασμό διψήφιο αριθμό υπαλλήλων κυπριακή ασφαλιστική -«Εκσυγχρονισμός της εταιρείας»

Απέλυσε με πλεονασμό διψήφιο αριθμό υπαλλήλων κυπριακή ασφαλιστική -«Εκσυγχρονισμός της εταιρείας»

Σε απόλυση διψήφιου αριθμού απόλυσης υπαλλήλων προέβη την περασμένη Τετάρτη (27/02) κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία.

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για την Eurosure Insurance Company LTD, η οποία σύμφωνα με την δική μας πληροφόρηση, ενημέρωσε συνολικά 13 υπαλλήλους της ότι η συνεργασία τους τερματίζεται, λόγω νέων δεδομένων που ισχύουν στον κλάδο.

Η εταιρεία μια εβδομάδα προηγουμένως (20/02) είχε κοινοποιήσει επιστολή στο προσωπικό της με την οποία το ενημέρωνε ότι θα προέβαινε σε απολύσεις υπό το καθεστώς του πλεονασμού, επικαλούμενη τις συνθήκες που υπάρχουν πλέον στον ασφαλιστικό τομέα.

Το ThemaOnline επικοινώνησε την Τρίτη (05/03) με αρμόδιο άτομο της εταιρείας προκειμένου να λάβει την επίσημη θέση της εταιρείας σε σχέση με τις απολύσεις και συγκεκριμένα την υπεύθυνη προσωπικού της Eurosure, κα Αλεξία Μπένφιλντ.

Η κα Μπένφιλντ, κατόπιν σχετικής μας ερώτησης δήλωσε πως δεν είναι 13 τα άτομα που απεχώρησαν, αλλά 10. Τόνισε μάλιστα πως τα 10 αυτά άτομα αποχωρούν από την εταιρεία ως πλεονάζον προσωπικό, διευκρινίζοντας πως τηρήθηκαν όλες οι απαιτούμενες από τον σχετικό νόμο διαδικασίες. Ανέφερε ακόμη ότι όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την απόφαση μείωσης προσωπικού.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που οδήγησαν σ΄ αυτό το μέτρο από πλευράς διεύθυνσης, είπε ότι σχετίζεται άμεσα με «τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας, αλλά και τη μείωση του κύκλου εργασιών της». Κατόπιν ερωτήματός μας η κα Μπένφιλντ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Eurosure πλέον επενδύει και στις διαδικτυακές πωλήσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top